Nestle Kit Kat Chunky,vafer e mbulurar me cokollate dhe qumesht 40 gr.

Çokollata/Wafer/Bonbone / Wafer

49 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Nestle Kit Kat Chunky,vafer e mbulurar me cokollate dhe qumesht 40 gr.