Maretti Bruschette Pizza 70 gr

Patatina dhe të ngjashme / Tё kripura

60 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Maretti Bruschette Pizza 70 gr, copëza rrethore buke të pjekura me aromë pice