Maretti Bruschette Tomato, olives,oregano 70 gr

Patatina dhe të ngjashme / Tё kripura

60 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Maretti Bruschette Tomato, olives,oregano 70 gr, copëza rrethore buke të pjekura me aromë domate,ulliri,rigon.