Bref Wc Gel Rust & Stain, pastrues xhel pë wc 750 ml

Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme të shtëpisë / Pastrimi i banjos

224 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Bref Wc Gel Rust & Stain, pastrues xhel për wc, për ndryshkun dhe njollat 750 ml