Spring, ujë 1.5L.

Ujë dhe Pije të ndryshme / Ujë Mineral

55 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Spring, ujë 1.5L i ftohtë

Në porositë në Tiranë arrin i ftohtë nga frigoriferi