Ivi Ricoco i gazuar 330 ml.

Ujë dhe Pije të ndryshme / Pije në kanaçe

59 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Ivi Ricoco i gazuar 330 ml.

Në porositë në Tiranë arrin i ftohtë nga frigoriferi