Dietor Dispenser,embelsues me pak kalori 120 komprese 6 g.

Produkte dietike-Produkte të Sojës / Suplemente dietike

240 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

I rekomanduar per njerez qe duan te reduktojne konsumin e sheqerit dhe kalorive te teperta ditore.

PRODUKT ITALIAN