Ehw , kremviçe e tymosur 400 gr

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Kremviçe dhe salcice

300 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Ehw , kremviçe e tymosur me mish dërri dhe viçi 400 gr