Ferrero Rocher T4,vafer kërcitës e mbulluar me lajthi dhe çokolllatë 50 gr.

Çokollata/Wafer/Bonbone / Ferrero

160 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Ferrero Rocher T4,vafer kërcitës e mbulluar me lajthi dhe çokolllatë 50 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.