Ananas 1.160 kg .

Fruta dhe Perime / Fruta të Freskëta

266 Lekë / kg


Detajet e Produktit

Ananas 1.160 kg (çmimi është në bazë të peshës, e cila ndryshon me pak gramë).

230/kg.