Mollë Starking Vendi.

Fruta dhe Perime / Fruta të Freskëta

70 Lekë / Kg


Detajet e Produktit

Mollë Starking Vendi.

(Molle Kuqe)

70 /kg


Produkti nuk është aktualisht aktiv.