7Days Double me kakao dhe vanilje, 60 gr.

Për mëngjesin / Briosh

60 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

7Days Double me kakao dhe vanilje, 60 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.