Erdal Leather Lotion, për kujdesin ndaj njollave specifike, 500 ml.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Produkte pёr kёpucёt

460 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Erdal Leather Lotion, për kujdesin ndaj njollave specifike, 500 ml.