Erdal Velour Nubuk Black 250 ml

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Produkte pёr kёpucёt

360 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Erdal Velour Nubuk Refreshes Colors Black 250 ml. Rifreskon ngjyrat e këpucëve të zeza