Valfrutta Piselli Medi, bizele të konservuara 410 gr.

Salca dhe antipasta te gatshme / Perime nё vaj dhe uthull

130 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Valfrutta Piselli Medi di giornata, bizele të konservuara 410 gr.