Danone Activia seminte de chia,kos me fara chia 125 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

75 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Danone Activia seminte de chia,kos me fara chia 125 gr.


Produkti nuk është më në stok.