Keglevich Delicious vodka & melone,liker me shije vodke dhe pjepri 1 L.

Birrë-Verë-Pije alkoolike / Pije alkoolike

1,600 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Keglevich Delicious vodka & melone,liker me shije vodke dhe pjepri 1 L.