Garnier Fructis Grow Strong,shampo per forcimin dhe rritjen e flokeve 400 ml.

Kujdesi për flokët / Shampo

350 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Garnier Fructis Grow Strong,shampo per forcimin dhe rritjen e flokeve 400 ml.