Maretti Bruschette Sour Cream & onion,buke e thekur me shije salce kosi dhe qepe 70 gr.

Patatina dhe të ngjashme / Patatina

60 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Maretti Bruschette Sour Cream & onion,buke e thekur me shije salce kosi dhe qepe 70 gr.