Klinex bleach limon,detergjent per pastrimin e dyshemese,lavaman.aksesore banjo etj. 2 L.

Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme të shtëpisë / Aksesore banjoje dhe kuzhine

280 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Klinex bleach limon,detergjent per pastrimin e dyshemese,lavaman.aksesore banjo etj. 2 L.