Fruttis qershi luleshtrydhe 4 x 125 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

135 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Fruttis qershi luleshtrydhe 4 x 125 gr.