Bora Mega Jumbo Roll kitchen Towels,bobine 340 flete 1 kg.

Letra dhe Pastrim Sanitar / Letër kuzhine

400 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Bora Mega Jumbo Roll kitchen Towels,bobine 340 flete 1 kg.