Nutrino fruit puree mix apple and strawberry with cereals,pure frutash me molle,luleshtrydhe dhe cereale 220 gr.

Për fëmijë / Ushqime për fëmijë

160 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Nutrino fruit puree mix apple and strawberry with cereals,pure frutash me molle,luleshtrydhe dhe cereale 220 gr.