Sorrentino,sallam hungarez me kg.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Sallame të ndryshme

330 Lekë / 200 gr


Detajet e Produktit

Sorrentino,sallam hungarez me kg.

1650/kg


Produkti nuk është aktualisht aktiv.