Danonino kos i pijshem me luleshtrydhe 70 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Kos

95 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Danonino kos i pijshem me luleshtrydhe 70 gr.