Dr. oetker krem per torta me shije vanilie 140 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Krem pastiçerie dhe shllak

230 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Dr. oetker krem per torta me shije vanilie 140 gr.

1+1 falas

Data e Skadencës: 30 Shtator 2019