Star saikebon yakisoba verdure 93 gr.

Ushqime të gatshme / Makarona dhe rizoto

190 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Star saikebon yakisoba verdure 93 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.