Tamek smoothie molle, dardhe,luleshtrydhe 330 ml.

Ujë dhe Pije të ndryshme / Lëngje Frutash

59 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Tamek smoothie molle, dardhe,luleshtrydhe 330 ml.