Tamek detox elma,portokal,limon,havuc,zencefil,pije me molle,portokall,karrote & xhinxher 330 ml.

Ujë dhe Pije të ndryshme / Lëngje Frutash

59 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Tamek detox elma,portokal,limon,havuc,zencefil,pije me molle,portokall,karrote & xhinxher 330 ml.