Tamek smoothie apple,banana,pineapple,pije me molle,banane & ananas 330 ml.

Ujë dhe Pije të ndryshme / Lëngje Frutash

59 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Tamek smoothie apple,banana,pineapple,pije me molle,banane & ananas 330 ml.