Tamek smoothie cilek,armut,elma,pije me luleshtrydhe,dardhe & molle 330 ml.

Ujë dhe Pije të ndryshme / Lëngje Frutash

59 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Tamek smoothie cilek,armut,elma,pije me luleshtrydhe,dardhe & molle 330 ml.