Papadopoulos,biskota sanduic te mbushura me krem kakao 85 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

80 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Papadopoulos,biskota sanduic te mbushura me krem kakao 85 gr.