Papadopoulos,biskota sanduic te mbushura me krem vanilje 85 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

80 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Papado80poulos,biskota sanduic te mbushura me krem vanilje 85 gr.