Papadopoulos with chocolate flavour,biskota sanduic te mbushura me krem cokollate 230 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

170 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Papadopoulos with choc5201004042262

olate flavour,biskota sanduic te mbushura me krem cokollate 230 gr.