Trik Stapici kikirikijem,cibuk te kripur dhe te mbushur me kikirik 45 gr.

Për mëngjesin / Krekers

25 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Trik Stapici kikirikijem,cibuk te kripur dhe te mbushur me kikirik 45 gr.