Trik Stapici,cibuk te kripur dhe te mbushur me kikirik 150 gr.

Për mëngjesin / Krekers

70 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Trik Stapici,cibuk te kripur dhe te mbushur me kikirik 150 gr.