Bref power aktiv pine forest,aromatizues WC i ngurte me arome pishe 50 gr.

Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme të shtëpisë / Aksesore banjoje dhe kuzhine

240 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Bref power aktiv pine forest,aromatizues WC i ngurte me arome pishe 50 gr.