Elseve dream long,shampo per floke te gjate dhe te demtuar 400 ml.

Kujdesi për flokët / Shampo

460 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Elseve dream long,shampo per floke te gjate dhe te demtuar 400 ml.