President crema de Brie,krem djathi dhie 125 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

289 Lekë / cope


Detajet e Produktit

President crema de Brie,krem djathi dhie 125 gr.


Produkti nuk është më në stok.