President crema al queo Azul,krem djathi blu 125 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

289 Lekë / cope


Detajet e Produktit

President crema al queo Azul,krem djathi blu 125 gr.