Medela ciliegia,strudel me mbushje qershie 240 gr + strudel me mbushje fiku 120 gr Falas.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

175 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Medela ciliegia,strudel me mbushje qershie 240 gr + strudel me mbushje fiku 120 gr Falas.