Ponti Olive Nere Intere 425 gr

Salca dhe antipasta te gatshme / Perime nё vaj dhe uthull

230 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

PRODUKT ITALIAN Ponti Olive Nere Intere 425 gr