Medela,strudel mbushje me frut fiku 132 gr 2 + 1 Falas.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

155 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Medela,strudel mbushje me frut fiku 132 gr 2 + 1 Falas.