Magnum Mini cherry cherry & badem,akullore mini me krem qershie dhe copa bajame 6 cope.

Akullore dhe ëmbëlsira të ndryshme / Akullore

540 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Magnum Mini cherry cherry & badem,akullore mini me krem qershie dhe copa bajame 6 cope.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.