Despar Banana yogurt intero cremoso,kos frutash me shije banane 2 x 125 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

110 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Despar Banana yogurt intero cremoso,kos frutash me shije banane 2 x 125 gr.