Activia laurt natur cremos,kos kremoz 400 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

170 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Activi170a laurt natur cremos,kos kremoz 400 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.