Despar pecorino romano d.o.p grattugiato, djathe i grire 100 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

200 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Despar pecorino romano d.o.p grattugiato, djathe i grire 100 gr.