Halls honey & lemonflavour,karamele te forta me mjalt & shije limoni 33.5 gr.

Karamele dhe camcakez / Karamele

50 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Halls honey & lemonflavour,karamele te forta me mjalt & shije limoni 33.5 gr.