Lipton Limone ice tea,caj limoni 1.75 L.

Ujë dhe Pije të ndryshme / Çaj i Ftohtë

130 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Lipton Limone ice tea,caj limoni 1.75 L.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.