Lipton Pesca ice tea,caj pjeshke 1.75 L.

Ujë dhe Pije të ndryshme / Çaj i Ftohtë

130 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Lipton Pesca ice tea,caj pjeshke 1.75 L.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.